Om Kennel Runfahs
Navnet er opstået ved sammentrækningen af Run fast, hunt smart og hører hjemme hos familien Reeves i Sønderborg.
Et lille opdræt hvor der lejlighedsvis vil blive opdrættet hvalpe.
Formålet med opdrættet er af vores hunde har en rigtig god sundhed i krop og hoved, er gode til jagt, markprøve og anden hundesport, gode samarbejdsevner og fantastiske familiehunde.
Der skal bruges meget tid på prægning af hvalpene så de er klædt så godt på som muligt til resten af deres liv. Det er vigtigt at de allerede som hvalp, stifter bekendtskab med mange af de ting, som de kan møde, når de kommer ud til deres kommende ejere.
Den første hund der flyttede ind var en labrador retriever hanhund som vi kaldte Cody (Shootdog Whisbone). Han kom i foråret 2007 og målet var en god jagt og familiehund.
Forventningerne blev indfriet til fulde, og det har været med til at skabe interessen for at arbejde med hunde til jagt of markprøve.
Familiefoto
Jeppe er uddannet landmand og har arbejdet med grise i næsten 20 år. I 2016 er han startet som produktkonsulent ved Brødr. Ewers A/S
Kristina er uddannet sygeplejerske og har været ansat på sygehus siden endt uddannelse. I 2016 er hun startet i Sønderborg kommunes akut team.
Ditte er fra 2008 og i foråret 2016 var hun med på bukkejagt for første gang hvilket resulterede i denne buk.
Ditte og hendes første buk
Dina er fra 2011.